اگر به غذاهای سالم و مقوی ایتالیایی علاقه دارید، این پیش غذای خوشمزه و لذیذ را در لیست غذاهای هفتگی خود قرار دهید. بروسکتا یکی از بهترین و محبوب ترین پیش غذای ایتالیایی می باشد. تاریخچه ی این پیش غذا به سده ی پانزدهم بر میگردد. سه عنصر اصلی بروسکتا ریحان، گوجه فرنگی و پنیر است. این پیش غذا انواع مختلفی دارد و امروزه در پخت آن از مواد متنوعی نظیر فلفل، گوشت، لوبیا و سبزیجات دیگر نیز استفاده می کنند. در این مقاله قصد داریم نان سیر بروسکتا را به شما آموزش دهیم. پخت این پیش غذا بسیار آسان است و افرادی که تجربه خاصی در آشپزی ندارند هم می توانند به راحتی آن را در خانه درست نمایند.

خوشمزه ترین پیش غذای ایتالیایی با گوجه فرنگی و سیر

خوشمزه ترین پیش غذای ایتالیایی با گوجه فرنگی و سیر

روش تهیه ی نان سیر بروسکتا

مواد لازم:

نان باگت به مقدار لازم
گوجه فرنگی 3 عدد
سیر 4 الی 5 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
ریحان خرد شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم
نمک قدری

خوشمزه ترین پیش غذای ایتالیایی با گوجه فرنگی و سیر

خوشمزه ترین پیش غذای ایتالیایی با گوجه فرنگی و سیر

دستور پخت:
برای پخت نان سیر بروسکتا، ابتدا قسمت گوشتی گوجه فرنگی را خرد کنید. سیر رنده شده را به همراه گوجه فرنگی، ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کنید. سپس مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شوند. آن ها را در یک ظرف در بسته بریزید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نان ها را دو باره روغن زیتون بزنید. سپس مواد آماده شده را روی نان ها بریزید. پس از آن فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان ها برشته و پنیر آب شود. پس از پخته شدن، سینی را از فر در آورید و در صورت تمایل با سس میل نمایید.

منبع : بیتوته