یکی از بهترین کیک های پاییزی و زمستانی که می توانید در این دو فصل درست کنید، کیک انار است. این کیک علاوه بر ظاهر زیبا و شیکی که دارد، طعم بسیار فوق العاده ای دارد و برای استفاده به عنوان عصرانه و یا پذیرایی از مهمان عالی می باشد. کیک انار به سبب داشتن دانه های میوه ی انار خواص بسیاری برای بدن دارد. این کیک سرشار از آنتی اکسیدان است و در تقویت قلب، پیشگیری از پیری، درمان التهابات بدن، تنظیم فشار خون، مقابله با سرطان و کنترل وزن نقش بسیار موثری دارد. علاوه بر این، انار به تقویت حافظه، بهبود قدرت باروری و مبارزه با عفونت های قارچی و باکتریایی کمک می کند. در این مطلب تصمیم داریم روش تهیه کیک انار را به شما آموزش دهیم. اگر به درست کردن این کیک علاقه دارید، تا پایان مطلب همراه وان مارکت باشید.

کیک انار،کیک فوق العاده برای شب یلدا

کیک انار،کیک فوق العاده برای شب یلدا

روش تهیه کیک انار

مواد لازم برای کیک انار:

تخم مرغ 4 عدد
شکر 150 گرم (2/3 لیوان)
آرد سفید 300 گرم (2 لیوان)
آب انار 160 میلی (2/3 لیوان)
روغن مایع 120 میلی (نصف لیوان)
پودر ژله انار یک بسته
بکینگ پودر 6 گرم (1 قاشق مرباخوری)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک انار:

آب 2 عدد انار را بگیرید، در صورتی که یک لیوان به مقدار 250 میلی آب انار شد. دو سوم آب انار را داخل کیک و یک سوم را در کرم انار استفاده کنید. از آب انار طبیعی استفاده کنید، زیرا در طعم و کیفیت کیک تاثیر فوق العاده ای دارد. تخم مرغ و شکر را همراه وانیل 5 تا 6 دقیقه خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. روغن را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید و بعد آب انار را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر و پودر ژله را مخلوط و الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک مخلوط کنید. کف قالب به قطر 23 سانت را کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را بریزید. فر را از قبل روشن کنید، تا گرم شود. قالب را در طبقه وسط با دمای 170 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. دمای فرها فرق دارد حتما خودتان چک کنید. بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کنید.

مواد لازم برای کرم انار:

آب انار 90 میلی (1/3 لیوان)
شیر 1 لیوان
نشاسته ذرت 15 گرم (2 قاشق غذاخوری)
وانیل 1/4 قاشق غذاخوری
شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم انار:

شیر، آب انار، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. دائم هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید و از حرارت بردارید. می توانید رنگ خوراکی هم بریزید. کرم که از دما افتاد، آن را روی کیک خنک بریزید و دانه های انار را روی آن بریزید.