سیرابی و شیردان یک عضو گوشتی از معده گاو می باشد که در بسیاری از نقاط جهان مصرف می شود، این غدا خاصیت های بسیاری دارد و ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی دارد.
البته خیلی از افراد بخاطر بوی تند سیرابی آن را مصرف نمی کنند.
هم چنین شکل سیرابی هم در استفاده آن موثر است خیلی ها بخاطر شکل سیرابی از خوردنش پرهیز می کنند‌.
سیرابی آستر (لایه داخلی) معده گاو می باشد که بافت آن جویدنی می باشد و غذایی خوشمزه می باشد.
سیرابی کالری کمی دارد و ویتامین های بالایی دارد.
سیرابی یک عضو از داخل شکم علف خواران می باشد، که معمولا پس از ذبح از بدن حیوان خارج می کنند.
آخرین محتویات معده حیوان می باشد که بوی نامطبوعی دارد که باید محتویات آن را خارج و به طور کامل آن را شست و شو بدهید، و بعد آنرا بپزید از نظر چربی و پروتئین با گوشت گاو و گوسفند برابری دارد.
برخلاف کله پاچه باعث افزایش کلسترول نمی شود، کالری سیرابی نسبت به گوشت قرمز کمی پایین تر می باشد اما پروتئین آن دقیقا برابر گوشت قرمز، ماهی و مرغ می باشد.
این خوراکی کالری کمی دارد و کالری آن فقط ۸۰ کالری است.

فواید سیرابی:

۱- کسانی که دچار بیماری ام اس هستند، به این افراد توصیه می شود سیرابی مصرف کنند.
۲- سیرابی برای تولید اسپرم سالم موثر است و توصیه به مصرف آن می شود.
۳- سیرابی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
۴- این خوراکی باعث رفع ریزش موی سر شما می شود‌.
۵- این خوراکی یک ضد سرطان قوی می باشد.
۶- باعث درمان کم خونی می شود‌.
۷- یک خوراکی تقویت کننده معده و روده می باشد.
۸- باعث تقویت رشد کودکان می شود.
۹- بیماری های عصبی و افسردگی را بهبود می بخشد.
۱۰- به دلیل داشتن ویتامین B12 باعث رفع حالت تهوع در زنان باردار می شود.
۱۱- متابولیسم بدن را کنترل می کند.