بایم بگم که این ترشی بشدّت خوشمزه مفید برای قلب ساخته شده با ذرت است؛ و ذرت یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غلات در سراسر دنیاست. این گیاه خوش طعم غنی از ویتامین، فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی می باشد. ذرت در سلامت چشم، تقویت قلب، پیشگیری از آلزایمر، تقویت استخوان ها، لاغری، بهبود عملکرد کلیه و درمان کم خونی موثر است. علاوه بر این، قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد و سبب تقویت عمومی بدن می شود.

ذرت کاربردهای بسیاری دارد. از این گیاه خوشمزه در درست کردن انواع غذا، سالاد، تنقلات و ترشی استفاده می شود. ترشی ذرت یکی از بهترین و خوشمزه ترین مواد غذایی است که با ذرت تهیه می شود.

تقویت قلب با این ترشی خوشمزه

تقویت قلب با این ترشی خوشمزه

روش تهیه ی ترشی ذرت

روش تهیه این ترشی بسیار آسان است و در عرض یک هفته تا 10 روز این ترشی خوشمزه عمل می آید و از آن می توانید در کنار تمام غذاها استفاده کنید و لذت ببرید. در ادامه روش تهیه ترشی ذرت به صورت کامل شرح داده شده است. برای یادگیری دستور پخت ترشی ذرت، با ما همراه شوید.

مواد لازم برای ترشی ذرت:

  • ذرت یک لیوان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • سیر دو حبه
  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • سرکه سه چهارم ظرف ترشی
  • خیار یک عدد
  • گوجه یک عدد
  • فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • زردچوبه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی ذرت

ابتدا ذرت یخ زده را در جایی گذاشته تا گرم شود. پس از باز شدن یخ ذرت پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و به ذرت اضافه نمایید. سپس حبه های سیر را به سه قسمت تقسیم کنید و فلفل دلمه ای را به اندازه های دلخواه خرد نمایید و این مواد را به ذرت و پیاز اضافه کنید.

در مرحله ی بعد خیار و گوجه فرنگی را رنده کنید و فلفل، نمک و زردچوبه را هم به آن ها اضافه کنید و با ذرت مخلوط نمایید و هم بزنید. به اندازه دو سوم ظرفی که می خواهید ترشی درست کنید، سرکه اضافه کنید و بعد آب را به مقدار یک سوم ظرف به مخلوط اضافه نمایید.

سپس مواد را بر روی شعله به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بجوشند و کمی نرم شوند. پس از نرم شدن مواد ترشی، اجازه دهید خنک شوند و بعد  آن ها را درون ظرف ترشی بریزید و درب آن را خوب ببندید تا هوا نفوذ نکند. سپس در جایی خنک آن را نگهداری کنید تا ترشی عمل آید.