سوپ گیاهی ایتالیایی یک غذای خوشمزه ی گیاهی و بدون گوشت است که حاوی چندین نوع سبزی می باشد. این سوپ گیاهی به دلیل داشتن سبزیجات متنوع سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است و نقش موثری در سلامت و تقویت بدن دارد. سوپگیاهی ایتالیایی با داشتن ترکیبات مغذی مختلف، سبب بهبود قدرت سیستم ایمنی می شود و به درمان بیماری هایی چون سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند. علاوه بر این، این سوپ کالری بسیار کمی دارد و در لاغری و کاهش وزن موثر است.
سوپگیاهی ایتالیایی برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند و افرادی که گیاه خوار هستند، یک غذای ایده آل می باشد.
روش تهیه ی سوپگیاهی ایتالیایی
مواد لازم:
نخود یک سوم پیمانه
کلم برگ خورد شده 2 پیمانه
گوجه فرنگی 4 عدد
جو نصف پیمانه
هویج متوسط 2 عدد
ساقه کرفس 1 پیمانه
کدو 2 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد متوسط
جعفری خورد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه جات به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
دستور پخت:
ابتدا کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت دهید. سپس نخود و جو را که از شب قبل خیس کرده اید را به مدت یک ساعت جداگانه بپزید. پس از آن هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید این مواد غذایی به مدت یک ساعت بپزند تا خوب جا بیفتند. در آخر جعفری های خورد شده را به این سوپ خوشمزه اضافه کنید و آن را به همراه روغن زیتون سرو نمایید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند