آموزش یک غذای هندی مخصوص گیاهخواران با طعمی فوق العاده را در این بخش برایتان آماده کرده ایم .چانا ماسالا یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهای هندی می باشد. این غذای لذیذ همانند بسیاری از غذاهای هندی تند و فلفلی است، بنابراین برای کسانی که به غذاهای فلفلی و تند علاقه دارند، یک گزینه ی عالی می باشد. چانا ماسالا یک غذای بدون گوشت است که با استفاده از زنجبیل، نخود، فلفل و … درست می شود و برای گیاهخوارانی که به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه و لذیذ هستند، کاملا مناسب است.

غذای هندی مخصوص گیاهخواران

غذای هندی مخصوص گیاهخواران

روش تهیه ی چانا ماسالا

مواد مورد نیاز:

روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
سیر خرد شده 3 حبه
گشنیز آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
پودر زردچوبه 2 قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی 400 گرم
آب 1 فنجان
نخود پخته شده 4 فنجان
زیره بو داده 2 قاشق چایخوری
پودر آمچور 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده 1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده 2 قاشق چایخوری

دستور پخت:

پیاز را خرده کرده و آن را درون یک قابلمه بزرگ بریزید و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر، زنجبیل و ادویه ی کاری را به پیاز اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در مرحله ی بعد زردچوبه، فلفل تند، نمک، پودر پاپریکا و پودر زیره را با هم مخلوط کنید و آن را به مواد درون قابلمه اضافه نمایید و خوب بهم بزنید. شعله را کم کنید تا مواد درون قابلمه نسوزد. پوره گوجه فرنگی را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید تا تیره تر شود. پس از آن نخود و یک فنجان آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید مواد غذایی به خوبی پخته و غلیظ شوند. در آخر ماسالا، پودر گشنیز، آب لیموی تازه، زیره بو داده، پودر آمچور و در صورت نیاز کمی نمک به موادغذایی داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه پخته شوند. این غذای لذیذ را می توانید به همراه پلو و یا نان میل نمایید.

منبع: بیتوته