کاکا کلوچه ای خوشمزه و مقوی است که با کدوحلوایی درست می شود. این کلوچه ی خوش طعم جزو شیرینی های خوشمزه ی استان گیلان است و هواداران بسیاری دارد. کاکا به دلیل داشتن کدوحلوایی سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی مورد نیاز بدن است و در تقویت بدن نقش بسیار موثری دارد.

این کلوچه خوشمزه طرز تهیه بسیار آسان و سریعی دارد و شما می توانید در فصول سرد سال آن را به عنوان میان وعده به راحتی در منزل درست کنید. پس اگر طعم کدوحلوایی را دوست دارید و به دنبال یک شیرینی مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستان هستید، حتما کاکا کدو را امتحان کنید.

کلوچه خوشمزه و مقوی با کدو حلوایی

کلوچه خوشمزه و مقوی با کدو حلوایی

روش تهیه ی کلوچه کاکا

در ادامه روش تهیه ی کلوچه کاکا کدوحلوایی به طور کامل آموزش داده شده است. برای یادگیری روش پخت این کلوچه ی خوش طعم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کاکا:

آرد گندم 150 گرم (يك پيمانه)

كدو حلوايي پخته و له شده  يك پيمانه

تخم‌مرغ  يك عدد

شكر  نصف پيمانه

بيكينگ پودر  يك قاشق چاي خوري

گلاب يا شير نصف پيمانه

گردو خرد شده در صورت تمايل نصف پيمانه

دارچين، هل و روغن به ميزان لازم

طرز تهیه کاکا:

تمام مواد را با هم مخلوط كنید و بگذارید نيم ساعت بمانند. سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده و آن ها را در روغن سرخ کنید. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد بر روی کلوچه ها كمي پودرقند و دارچين بپاشيد و با خلال پسته آن ها را تزئين كنيد.