کاکا کلوچه ای خوشمزه و مقوی است که با کدوحلوایی درست می شود. این کلوچه ی خوش طعم جزو شیرینی های خوشمزه ی استان گیلان است و هواداران بسیاری دارد. کاکا به دلیل داشتن کدوحلوایی سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی مورد نیاز بدن است و در تقویت بدن نقش بسیار موثری دارد.
این کلوچه خوشمزه طرز تهیه بسیار آسان و سریعی دارد و شما می توانید در فصول سرد سال آن را به عنوان میان وعده به راحتی در منزل درست کنید. پس اگر طعم کدوحلوایی را دوست دارید و به دنبال یک شیرینی مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستان هستید، حتما کاکا کدو را امتحان کنید.
روش تهیه ی کلوچه کاکا
در ادامه روش تهیه ی کلوچه کاکا کدوحلوایی به طور کامل آموزش داده شده است. برای یادگیری روش پخت این کلوچه ی خوش طعم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کاکا:
آرد گندم 150 گرم (يك پيمانه)
كدو حلوايي پخته و له شده يك پيمانه
تخممرغ يك عدد
شكر نصف پيمانه
بيكينگ پودر يك قاشق چاي خوري
گلاب يا شير نصف پيمانه
گردو خرد شده در صورت تمايل نصف پيمانه
دارچين، هل و روغن به ميزان لازم
طرز تهیه کاکا:
تمام مواد را با هم مخلوط كنید و بگذارید نيم ساعت بمانند. سپس به شكل دلخواه (يا دايرههاي كوچك) درآورده و آن ها را در روغن سرخ کنید. در هنگام مصرف، ميتوانيد بر روی کلوچه ها كمي پودرقند و دارچين بپاشيد و با خلال پسته آن ها را تزئين كنيد.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند