موسکا یک غذای خوشمزه با 🍆بادمجان و 🥩گوشت قرمز یا 🍗مرغ است. این غذای خوش طعم نخستین بار در 🇬🇷یونان توسط نیکولاس تسلمنتس پخته شد. موسکا در کشورهای دیگری نظیر مصر، صربستان و ترکیه هم طبخ می شود، اما روش تهیه آن با موسکا بادمجان یونانی متفاوت می باشد. بادمجان موجود در موسکا حاوی ویتامین K، ویتامین C، ویتامین B6، منگنز، مس، منیزیم و پتاسیم است.
روش تهیه ی موسکا
علاوه بر این، بادمجان به هضم غذا، کنترل فشار خون، درمان یبوست و تقویت استخوان ها کمک می کند و خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
مواد لازم برای تهیه موسکا
- بادنجان ورقه اي شش عدد
- گوشت چرخ كرده 50 گرم
- سيب زميني آب پز سه عدد
- فلفل دلمه اي خردشده سه عدد
- پنير پيتزا يك بسته
- رب گوجه فرنگي چهار قاشق غذاخوري
- روغن مايع، نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
- ژامبون خرد شده 150 گرم
- قارچ 150 گرم
- پياز خرد شده يك عدد
- سير رنده شده يك عدد
- سس سفيد دو پيمانه
🍜 دستور پخت موسکا:
پياز خرد شده را به همراه سير رنده شده و مقداري روغن مايع تفت دهید تا سرخ شوند. سپس گوشت، رب گوجه فرنگي، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه اي را به آن اضافه کنید. در مرحله ی بعد نمك، فلفل و آويشن را به مواد اضافه كرده و تفت دهید. پس از آن شعله را خاموش کنید. در اين لحظه سيب زميني را له كرده و نيمي از آن را داخل مواد بریزید و باقي مانده آن را با سس سفيد مخلوط کنید. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفيد را ته ظرف بریزید و آن را صاف کنید و بر روي سس، بادمجان های ورقه شده را بچینید. سپس روي بادمجان ها مواد را ريخته و صاف کنید. پس از آن سس سفيد و پنير پيتزاي رنده شده را روي مواد بریزید و ظرف را داخل فر با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار دهید تا سطح غذا کاملا طلايي شود.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند