🎣ماهی کیلکا یک ماهی کوچک اما مقوی و خوشمزه است که حاوی امگا 3، کلسیم، ویتامین B12، ویتامین A، ویتامین E، فولات، فسفر، منیزیم، سلنیوم، روی، منگنز و … می باشد. این ماهی درصد کثیری از مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین می کند و نقش موثری در سلامت و تقویت عمومی بدن دارد. علاوه بر این، ماهی کیلکا به بهبود سیستم دفاعی بدن کمک می کند و سبب تقویت استخوان ها و دندان ها می شود.

با این غذای ارزان کلسیم بدنت رو تامین کن!

با این غذای ارزان کلسیم بدنت رو تامین کن!

روش تهیه ی ماهی کیلکای آبپز🐟

در این مطلب از سایت وان مارکت قصد داریم یک روش عالی برای پخت ماهی کیلکا را به شما آموزش دهیم. اگر به خوردن این ماهی خوشمزه علاقه دارید، تا انتهای مطلب با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه ی ماهی کیلکای آبپز:

  • ماهی کیلکا پاک شده ۷۰۰ گرم
  • آب لیمو ۱ استکان (یا آب نارنج ۱ لیوان)
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
  • نمک و زرد چوبه و ادویه به مقدار لازم
  • پیاز رنده شده ۱ عدد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت ماهی کیلکای آبپز:

برای پخت ماهی کیلکای آبپز می توانید هم از فر و هم از شعله ی گاز استفاده کنید. ماهی را به مدت یک ساعت به مواد فوق آغشته کنید و بعد از یک ساعت آن را در سینی فر و یا در ظرفی قرار دهید و روی شعله با حرارت کم بگذارید. مقدار کمی آب هم به آن اضافه کنید تا آبپز و پخته شود. (این غذا بسیار ارزان می باشد، اما در عوض حاوی مقدار زیادی کلسیم است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد.)