عدس سرشار از فیبر ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است که بسیار مفید است. اما برخی افراد نباید عدس بخورند.

عدس برای افرادی که دیابت، فشار خون و کلسترول بالایی دارند به دلیل بالا بودن فیبر آن بسیار مفید است. یک متخصص آلمانی ادعا دارد که فیبر غذایی باعث تثبیت سطح قند خون می شود. همچنین این متخصص می گوید فیبر غذایی به طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک میکند.

این بیماری را دارید عدس نخورید!!

اگر این بیماری را دارید عدس نخورید!!

عدس همچنین سرشار از پروتئین است. عدس خشک 20 درصد پروتئین دارد این در حالی است که عدس پخته شده درصد پروتئینی بین 5 تا 9 درصد به صورت متغیر دارا است.

حال سوال اینجاست که عدس چطور میتواند جزء کلیدی رژیم گیاهخواری برای افراد گیاهخوار باشد؟ اگر ترکیب عدس و غلات مثل نان سبوس دار یا ماکارونی را مصرف کنیم تمام عناصر پروتئینی مورد نیاز بدن بدون نیاز به گوشت و لبنیات تامین می شود.

اما نکته بسیار مهم اینجاست که عدس به دلیل اینکه حاوی پورین است که در بدن به اسید اوریک تبدیل می شود برای مبتلایان به نقرس مضر است چرا که مشکلات نقرس را شدیدتر میکند.