لازم است بدانید که  تلفن همراه چه آسیب هایی به بدنمان وارد می کند. درسال ۲۰۱۴ نتیجه ی تحقیقاتی به این شکل بود که نور منتشر شده از صفحه تلفن همراه برای پشت چشم هایمان خطرناک است و باعث سردرد می شود.وقتی در هنگام چک کردن پیام هایمان یا تایپ کردن نوشته ای با لپتاپ سرمان را به سمت پایین نگه می داریم فشار زیادی بر آن وارد کرده ایم فشاری مساوی با۲۲ کیلوگرم در زاویه ۴۵درجه گردنمان و در صورتی که گردنمان را بیشتر خم می کنیم و در زاویه ۶۰درجه قرارش می دهیم فشار تا ۲۷کیلوگرم افزایش می یابد.

عوارض استفاده مداوم از گوشی

از عوارض نگاه کردن به صفحه گوشی برای مدت طولانی می توان به خشکی چشم ها و حتی تار شدن چشمتان اشاره کرد.اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که مجبور به استفاده طولانی از صفحه گوشی یا تبلت و امثال آن هستند بعد از هر۲۰دقیقه ۲۰ثانیه به چشم هایتان استراحت بدهید.
از دیگر آسیب های تایپ کردن زیاد با گوشی می توان به سندروم text claw یا آسیب انگشت شست اشاره کرد یعنی مشکلاتی نظیر آرتروز انگشت شست و احساس درد در هنگام تکان دادن آن انگشت به دلیل نگهداشتن گوشی به مدت طولانی را به دنبال دارد.
علاوه بر آن کمر درد نیز از دیگر مشکلات ناشی از کار کردن زیاد با گوشی یا لپتاپ است که دلیلش را می توان طریقه نشستن نادرست قلمداد کرد و با صاف نشستن از دردهای ناحیه اتصال کمر به لگن(دنبالچه)جلوگیری کرد.
توصیه پزشکی نیز این چنین است که به مدت طولانی و دائما صاف ننیشینید و بهتر است حالت نشستنتان را تغییر دهید.

تحقیقی در سال ۲۰۱۴ نشان داده است که نور منتشر شده از صفحه تلفن‌های همراه برای پشت چشم های ما خطرناک است. استفاده بیش از

اگر اهل کار کردن زیاد با لپ تاپ و موبایل هستید و کمردرد دارید، تنها نیستید. در این مطلب با بلایی که تلفن همراه سر بدنتان می‌آورد آشنا می‌شوید.

به گزارش بهداشت نیوز، همه ما زمانی که پیام‌ها را در گوشی خود چک می‌کنیم، سرمان را پایین می‌اندازیم. پایین نگه داشتن گردن در زاویه ۴۵ درجه، فشاری برابر با ۲۲ کیلوگرم بار را به آن وارد می‌کند و خم کردن آن تا زاویه ۶۰ درجه این فشار را در حد ۲۷ کیلوگرم افزایش می‌دهد.

حد از ماهیچه‌های چشم، زمانی که روی صفحه تمرکز کرده ایم، باعث سردرد می شود.

آسیب‌های چشمی

تحقیقی در سال ۲۰۱۴ نشان داده است که نور منتشر شده از صفحه تلفن‌های همراه برای پشت چشم های ما خطرناک است. استفاده بیش از حد از ماهیچه‌های چشم، زمانی که روی صفحه تمرکز کرده ایم، باعث سردرد می شود.

همچنین نگاه کردن طولانی مدت به صفحه موبایل می تواند باعث خشکی چشم ها و حتی تاری دید شود.

اگر مجبور هستید به مدت ۲۰ دقیقه به صفحه تبلت، رایانه یا اسمارت فون چشم بدوزید، باید به مدت ۲۰ ثانیه به چشم ها استراحت دهید و به چیز دیگری در فاصله ۲۰ قدمی تان (فاصله ۶ متری) نگاه کنید.

سندروم text claw یا آسیب انگشت شست

تایپ کردن زیاد از حد در گوشی همراه و کار کشیدن از انگشت شست برای نگه داشتن آن، به بروز مشکل در مفاصل آن منجر خواهد شد.

مشکلاتی نظیر آرتروز انگشت شست و ایجاد صدا و درد هنگام خم و راست کردن آن، می‌تواند عواقب کار کردن زیاد با گوشی باشد.

کمر درد

اگر شما اهل کار کردن زیاد با لپ تاپ و موبایل هستید و کمردرد دارید، تنها نیستید. افرادی که از تلفن همراه زیاد استفاده می‌کنند، معمولا دردهایی در حوالی قسمت اتصال کمر به لگن (دنبالچه) دارند.

ریشه این دردها حالت نشستن نامناسب هنگام کار با گوشی یا لپ‌ تاپ است. برای پیشگیری از این نوع دردها، کافی است صاف بنشینید. البته به گفته پزشکان تغییر مداوم حالت نشستن در مواقعی که مجبور به نشستن هستید، بهتر از صاف نشستن طولانی‌ مدت است.

منبع: فرارو