🍜 نودل یک غذای عالی و سریع است که در کمترین زمان می توانید آن را درست کنید. بسته به سلیقه و ذائقه ی خود می توانید نودل را همراه با مواد و ترکیبات مختلف بپزید. یکی از خوشمزه ترین انواع نودل، نودل سبزیجات است.
این نوع نودل به دلیل داشتن سبزیجات مختلف، سرشار از ویتامین و مواد معدنی است و به تقویت بدن کمک می کند. علاوه بر این، نودل به تنهایی فواید بسیاری دارد.
فواید 🍜 نودل
از جمله فواید نودل می توان به افزایش انرژی، بهبود متابولیسم بدن، افزایش قدرت سیستم ایمنی، پیشگیری از کم خونی، بهبود عملکرد مغز و تقویت استخوان ها نیز اشاره نمود. در این مقاله قصد داریم روش تهیه نودل سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دهیم.
🍜 روش تهیه ی نودل سبزیجات 🥦
این نودل با هویج، نخود فرنگی، پودر گوجه فرنگی و سبزیجات معطر خشک درست می شود و طعم و مزه ی دلپذیری دارد. علاوه بر این، برای افرادی که رژیم وگان و گیاهخواری دارند، نیز بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم برای تهیه نودل سبزیجات 🥦
- 🍜 نودل 2 بسته
- 🥕 هویج خلالی نازک 1 عدد بزرگ
- 🌽 نخود فرنگی، ذرت و لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه
- 🥦 سبزی معطر خشک 1 قاشق غذاخوری
- 🌿 پودر کاری و زردچوبه به مقدار لازم
- 🍅 پودر گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- 🧂 نمک و فلفل به مقدار لازم
🍜 طرز تهیه نودل سبزیجات 🥦
ابتدا داخل قابلمه 2 لیوان آب بریزید و اجازه دهید آب بجوشد. سپس درون آب جوش هویج ها، پودر گوجه، پودرکاری، نمک و زردچوبه را بریزید و بگذارید بپزند. سپس نخود فرنگی پخته شده، ذرت پخته شده و لوبیا را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از گذشت زمان کوتاهی نودل را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با هم مخلوط شوند. پس از نرم شدن نودل ها سبزی های خشک (جعفری و گشنیز) یا فریز شده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید همه ی مواد به خورد هم بروند. سفتی و میزان آب نودل به سلیقه ی شما بستگی دارد.
نکاتی برای تهیه نودل سبزیجات:
• سبزی ها را در مرحله آخر اضافه کنید که عطر و طعم آن حفظ شود.
• گوجه تازه اضافه نکنید، زیرا نودل خیلی نرم و له می شود.
• انتخاب سبزیجات و حبوبات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
• نودل را هیچ وقت آبکش نکنید و همیشه مقدار آب را کم در نظر بگیرید که نیاز به آبکش کردن نداشته باشد.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند