🍜 نودل یک غذای عالی و سریع است که در کمترین زمان می توانید آن را درست کنید. بسته به سلیقه و ذائقه ی خود می توانید نودل را همراه با مواد و ترکیبات مختلف بپزید. یکی از خوشمزه ترین انواع نودل، نودل سبزیجات است.

این نوع نودل به دلیل داشتن سبزیجات مختلف، سرشار از ویتامین و مواد معدنی است و به تقویت بدن کمک می کند. علاوه بر این، نودل به تنهایی فواید بسیاری دارد.

فواید 🍜 نودل

از جمله فواید نودل می توان به افزایش انرژی، بهبود متابولیسم بدن، افزایش قدرت سیستم ایمنی، پیشگیری از کم خونی، بهبود عملکرد مغز و تقویت استخوان ها نیز اشاره نمود. در این مقاله قصد داریم روش تهیه نودل سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دهیم.

نودل سبزیجات به سبک رستوران ها | مخصوص رژیم وگان

نودل سبزیجات به سبک رستوران ها | مخصوص رژیم وگان

🍜 روش تهیه ی نودل سبزیجات 🥦

این نودل با هویج، نخود فرنگی، پودر گوجه فرنگی و سبزیجات معطر خشک درست می شود و طعم و مزه ی دلپذیری دارد. علاوه بر این، برای افرادی که رژیم وگان و گیاهخواری دارند، نیز بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم برای تهیه نودل سبزیجات 🥦

  • 🍜 نودل 2 بسته
  • 🥕 هویج خلالی نازک 1 عدد بزرگ
  • 🌽 نخود فرنگی، ذرت و لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه
  • 🥦 سبزی معطر خشک 1 قاشق غذاخوری
  • 🌿 پودر کاری و زردچوبه به مقدار لازم
  • 🍅 پودر گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • 🧂 نمک و فلفل به مقدار لازم

🍜 طرز تهیه نودل سبزیجات 🥦

ابتدا داخل قابلمه 2 لیوان آب بریزید و اجازه دهید آب بجوشد. سپس درون آب جوش هویج ها، پودر گوجه، پودرکاری، نمک و زردچوبه را بریزید و بگذارید بپزند. سپس نخود فرنگی پخته شده، ذرت پخته شده و لوبیا را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از گذشت زمان کوتاهی نودل را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با هم مخلوط شوند. پس از نرم شدن نودل ها سبزی های خشک (جعفری و گشنیز) یا فریز شده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید همه ی مواد به خورد هم بروند. سفتی و میزان آب نودل به سلیقه ی شما بستگی دارد.

نکاتی برای تهیه نودل سبزیجات:

• سبزی ها را در مرحله آخر اضافه کنید که عطر و طعم آن حفظ شود.

• گوجه تازه اضافه نکنید، زیرا نودل خیلی نرم و له می شود.

• انتخاب سبزیجات و حبوبات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.

• نودل را هیچ وقت آبکش نکنید و همیشه مقدار آب را کم در نظر بگیرید که نیاز به آبکش کردن نداشته باشد.