غذاهای سنتی ونیزی، با ترکیب تاریخی خود و فقر خاصی از زندگی روزمره، غذاهای ساده ای را ارائه می دهد.

در آنها ماهی ترکیب اصلی است، گاهی اوقات شیرین و شور و گاهی ترش و تند است.

تاریخچه شهر ونیز ایتالیا

برخلاف بسیاری دیگر از شهرهای ایتالیا، ونیز تاریخ تولد مشخصی دارد.

در 25 مارس 421 پس از میلاد، سه کنسول از پادوا برای یافتن مکانی برای ایجاد یک بندر تجاری امن و مطمئن برای توسعه بعدی فرستاده شدند. به دلیل شرایط جغرافیایی زمین های قابل کشت چندانی وجود نداشت، اما دریا به ثروت تبدیل شد،با ایجاد نمکدان ها، منطقه بسیار غنی شد، زیرا در آن زمان از نمک به عنوان ارز نیز استفاده می شد.

ونیز

baccalà mantecato-1، ماهی کاد خامه‌ای پخته شده با پولنتا کبابی سرو می‌شود.
2-جگر آلا ونزیانا که برای مدت طولانی با پیاز فراوان پخته می شود، حالت خامه ای پیدا می کند.
3-ساردین شیرین و ترش با سرکه، پیاز، کشمش و آجیل کاج؛
4-غذای مزرعه ای Risi e bisia با برنج، نخود فرنگی، بیکن و جعفری.

5-بیگولی سس دار و سرخ کرده ونیزی