دو گیاهی که از خاصیت های زیادی برخوردار هستند و از قدیم به صورت مکمل های غذایی ، چاشنی و چای مورد استفاده قرار گرفته اند. 🍵زنجبیل و دارچین برای افرادی که به دنبال لاغری با روش های سالم و بی ضرر هستند بسیار مفید است.

 

زنجبیل و خواص آن

زنجبیل گیاهی با طبع گرم و رنگ زرد است و آن را خشک شده یا به صورت پودر استفاده میکنند. زنجبیل به سرما حساس است و برای رشد به آب زیادی نیاز دارد و از خواص آن میتوان به:

  • هضم غذا و دفع مواد زائد
  • کاهش التهاب و دردهای مفاصل و درد های قائدگی
  • کاهش مشکلات ریه از جمله آسم
  • درمان حالت تهوع
  • کمک به گردش خون و کاهش قند خون
  • افزایش سیستم ایمنی بدن
  • کاهش وزن سریع
لاغری سریع در خانه

لاغری سریع در خانه

دارچین و خواص آن

گیاهی خوشبو و خوش طعم است که از پوست درختی به عمل میاید. دارچین ارزش غذایی بالایی دارد و در غذاها و شیرینی ها و دمنوش ها و داروها استفاده ی فراوانی دارد و طبع گرمی دارد، از خواص آن میتوان به:

  • سرشار از انتی اکسیدان است
  • ضدالتهاب
  • کاهش بیماری های قلبی
  • ضد دیابت
  • ضد آلزایمر و پارکینسیون
  • درمان و پیشگیری از سرطان
  • کمک به درمان عفونت
  • کمک به درمان HIV
  • کاهش وزن

 

خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری

  • کاهش اشتها
  • کمک به چربی سوزی و کالری سوزی
  • افزایش سوخت و ساز بدن و تولید انرژی
  • هضم بهتر غذا
  • کاهش جذب چربی
  • تنظیم قند خون
  • کاهش کلسترول خون

🍵 طرز تهیه دمنوش دارچین و زنجبیل

  1. یک تکه زنجبیل تازه و یک عدد چوب دارچین و نصف لیموی تازه را به محتوای یک قوری آب جوش بریزید و اجازه بدین تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد. و پس از گذشت 10 دقیقه دمنوش را صاف کنید و میتوانید به دلخواه مقداری عسل به دمنوش خود اضافه کنید.

2.یک تکه زنجبیل را با 5 برگ نعناع تازه را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید 3 دقیقه بجوشد و آن را صاف کنید و میل کنید.

3. یک تکه زنجبیل و دو تکه چوب دارچین را به یک قوری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه دم بکشد و آب یک لیمو ترش تازه را به دمنوش اضافه کنید. میتوانید مقداری عسل هم بریزید. دمنوش را بعد از صاف کردن میل کنید.

4. یک قاشق چایخوری پودر دارچین را به یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه دهید یک شب بماند و پس از آن دارچین و آب را صاف کرده  و روی حرارت بذارید تا بجوشد و یک تکه زنجبیل را به مخلوط اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و میل کنید.