شاتوت یک میوه ی خوشمزه ی تابستانی است که فواید بسیاری دارد. این میوه ی خوش طعم حاوی آنتی اکسیدان و فیتوتون است و دارای خواص ضد سرطانی می باشد و از رشد و تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می نماید. شاتوت در بهبود گردش خون، کاهش فشار خون، سلامت مغز، تنظیم کلسترول خون، بهبود سیستم ایمنی، لاغری و سلامت پوست موثر است و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. از این میوه ی خوشمزه در بسیاری از کیک ها، شیرینی ها و دسرها استفاده می کنند.

یکی از خوش طعم ترین خوراکی هایی که می توان با شاتوت درست کرد، دسر خامه شاتوتی است.

مقابله با سرطان با این دسر خوشمزه تابستانی

مقابله با سرطان با این دسر خوشمزه تابستانی

روش تهیه ی دسر خامه شاتوتی

این دسر ضمن خوشمزه بودن، ظاهر بسیار شیکی دارد و برای پذیرایی از مهمان ها در فصل تابستان کاملا مناسب است. در ادامه روش تهیه ی دسر خامه شاتوتی به طور کامل آموزش داده شده است.

مواد لازم برای دسر خامه شاتوتی

  • آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت 1 و 1/2 قاشق سوپخوری
  • آب 1/2 پیمانه
  • شکر 4 قاشق سوپخوری
  • خامه صبحانه 1/2 پیمانه
  • پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای سس دسر خامه شاتوتی

  1. شاتوت 1 پیمانه
  2. شیر 3 پیمانه
  3. نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
  4. شکر 3 قاشق سوپخوری
  5. شاتوت برای تزئین چند عدد

طرز تهیه دسر خامه شاتوتی

در قابلمه ای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. سپس به آن ها شیر  اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. پس از آن مواد را از روی حرارت بردارید و وانیل و خامه را هم به آن ها اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود (روش بن‌ماری). ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. حالا آن ها را در ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند. در این فاصله سس شاتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آن ها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند. مقداری از دسر بسته شده را در گیلاس‌های پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاتوت بریزید. چند عدد شاتوت را بر روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر را روی آن بریزید. پس از این مرحله دسر را با سس و میوه شاتوت تزئین کنید. مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

نکاتی برای تهیه دسر خامه شاتوتی:

اگر می خواهید برای خود و مهمانانتان سنگ تمام بگذارید، یک لایه اول این دسر را با ژله شاه توت یا بلوبری درست کنید. سپس دسر را روی آن بریزید. به این صورت دسر شما سه رنگ خواهد شد.