کم خونی یکی از بیماری هایی می باشد که بیشتر خانم ها دچار آن می باشند و به ندرت در آقایان هم دیده می شود اما بانوان به دلیل چرخه قاعدگی و هم چنین زایمان ممکن است دچار کم خونی شوند.
برای درمان مشکل کم خونی مکمل ها و قرص های زیادی وجود دارد که با خوردن آنها می توانید مشکل کم خونی را برطرف کنید.
مصرف میوه ها و سبزی های تازه هم اثر مهمی روی درمان کم خونی دارد پس برای علاج کم خونی از خوردن میوه و سبزه ها فراموش نکنید.
کمبود آهن یک مشکل بسیار جدی برای بدن است، چون بدن برای ساختن هموگلوبین نیاز به آهن دارد.
کمبود هموگلوبین باعث می شود که به اندام های بدن اکسیژن کافی نرسد و بافت ها و ماهیچه های بدن کارایی خوبی نخواهند داشت.

کم خونی دارای نشانه های خاصی است که از جمله مهم ترین آنها:

  • رنگ پریدگی و بی‌حالی
  • تنگی نفس
  • سردرد و سرگیجه
  • تپش قلب
  • خشکی پوست صورت و مو
  • ناخن های شکننده و قاشقی شکل و… می باشد.

سبزی مناسب برای کم خونی:

اسفناج یکی از سبزی های مفید برای کم خونی می باشد، اسفناج دارای برگ های پهن و تیره می باشد که خاصیت های زیادی برای بدن دارد.
اسفناج دارای آهن و ویتامین ها و مواد معدنی می باشد.
اسفناج سرشار از ویتامین های A ، C، K ، B و املاح معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم ، پتاسیم و فولات می باشد.
اسفناج دارای مقادیر زیاد آهن می باشد حتی بیشتر از گوشت قرمز می باشد.
اسفناج باعث پیشگیری از سرطان می شود، این سبزی خوش طعم باعث کاهش سرطان کولون، رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات، سرطان حنجره، سرطان مری و هم چنین سرطان ریه می شود.
اسفناج باعث کم شدن کلسترول بدن می شود و به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم کم، باعث حفظ تعادل فشار خون می شود.
ویتامین A اسفناج بالاست و برای چشم مفید می باشد و از بیماری های آب مروارید، شب کوری و هم چنین عفونت های چشمی جلوگیری می کند.
بهتر است برای مصرف اسفناج را آب پز نکنید و آن را تفت دهید.