میدونی غوره چه شکلی است؟ تا حالا با آبغوره مشکلاتت رو برطرف کردی؟ اصلا میدونی آبغوره برای چی خوبه؟ غوره به میوه نرسیده و کال انگور می گویند که رنگ آن سبز می باشد. طعم ترش مزه ای دارد و به عنوان یک طعم دهنده در خوراکی ها و غذاها مخصوصا خورشت قرمه سبزی استفاده می شود.

آبغوره طبعش سرد و خشک است، پس افرادی که طبع بدنی شان سرد است و اعصاب درستی ندارند نباید آبغوره بخورند. آبغوره ویتامین C بالایی دارد و مواد مغذی دیگری می باشد که برای بدن مفید است. از آبغوره برای تهیه سالاد و هم چنین ترشی هم استفاده می شود و خیلی از افراد در خانه آبغوره تهیه می کنند.
آبغوره خواص بسیار زیادی برای سلامت انسان ها دارد پس به سادگی از کنار این چاشنی ترش مزه رد نشوید!

۵ خاصیت آبغوره برای بدن:

۱-لاغری :

خیلی از افراد برای لاغر شدن خود صبح ناشتا آبغوره مصرف می کنند که باید به این افراد گفت مصرف دراز مدت آبغوره به صورت ناشتا به سیستم گوارشی آسیب وارد می کند.

۲- درمان زردی:

آبغوره باعث رفع زردی بدن می شود.

۳-رفع کمردرد:

آبغوره دارای مقادیر زیادی پتاسیم می باشد، پتاسیم برای کمردرد و پا درد مناسب است پس مصرف آبغوره به درمان این درد ها کمک می کند.

۴- ضد عفونی کننده:

آبغوره ترکیبات ضد عفونی کننده دارد و معده ، روده را از مواد زائد پاک می کند و تصفیه می کند.

۵- تقویت کبد:

مصرف آبغوره باعث تقویت عملکرد کبد می شود.

نکات نگهداری آبغوره:

۱- برای تهیه آبغوره از غوره عسگری استفاده کنید چون هسته ندارد.

۲- برای اینکه طعم آبغوره گس نشود، دم غوره را بگیرید.

۳- آبغوره را بجوشانید تا غلظت آن بیشتر شود.

۴- آبغوره را در شیشه های کوچک بریزید و به اندازه مصرفتان داخل شیشه بریزید تا کپک نزند.

۵- شیشه ای که آبغوره را داخل می ریزید از قبل استریل شده باشد.