اگر به خوردن شیرینی، کیک، بیسکوییت و تنقلاتی از این  قبیل علاقه مند هستید، اما قصد کاهش وزن دارید و به دلیل داشتن رژیم نمی توانید از این خوراکی ها استفاده کنید، حتما تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در این مطلب قصد داریم روش تهیه ی یک بیسکوییت خوشمزه و کم کالری را به شما آموزش دهیم. در تهیه این بیسکوییت به جای استفاده از شکر معمولی از شکر قهوه ای استفاده می شود. شکر قهوه ای کم کالری است و باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود، بنابراین شما با خوردن این بیسکوییت به هیچ وجه کالری زیادی دریافت نمی کنید، پس با خیال راحت می توانید این بیسکوییت خوشمزه را درست کنید و میل نمایید.

با این بیسکوییت شکمت رو تخت کن!

با این بیسکوییت شکمت رو تخت کن!

روش تهیه ی بیسکوییت رژیمی

مواد لازم بیسکویت رژیمی:

  • آرد 1 و 2/3 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه بیسکویت رژیمی:

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس آن ها را کنار بگذارید. در یک کاسه آرد و بکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر کره بادام زمینی، شکر، وانیل، تخم مرغ و سفیده های تخم مرغ را بریزید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید مواد را داخل غذا ساز یا مخلوط کن ریخته و آن ها را با هم مخلوط کنید. در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل قالب های مستطیل شکل بریزید؛ طوری که ارتفاع خمیر در هر قالب 3-2 سانتی متر باشد. اکنون قالب ها را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر طلایی شود. سپس آن ها را از فر درآورده، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا بیسکویت ها را به کمک یک چاقوی تیز برش دهید و سرو نمایید.